CAT COSTA LIVRAREA PRODUSELOR?

Livrarea produselor costa 20 Lei.

Livrarea produselor se face prin curier rapid (Cargus sau DPD) in orice oras, comuna sau sat din Romania. Produsele ajung la adresa specificata in comanda in 1-2 zile lucratoare din momentul in care coletul dvs. a fost expediat.

CAND SE EXPEDIAZA COMANDA?

Daca dupa plasarea unei comenzi nu primiti email de confirmare in 24 ore in intervalul orar 09:00-18:00 de Luni pana Vineri (exceptand sarbatorile legale), va rugam sa ne contactati dvs. la email-ul afisat pe site deoarece, probabil, numarul de telefon din comanda nu este corect sau nu ne-ati raspuns la telefon.

Pentru comenzile plasate si confirmate telefonic de Luni pana Vineri, pana in orele 16:00, coletele pleaca in aceeasi zi, cu probabilitate de 95% sa ajunga la destinatie in urmatoarea zi lucratoare.

CAT DUREAZA LIVRAREA PRODUSELOR?

Produsele care se afla pe stoc se livreaza in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare, in functie de zona de destinatie. In Bucuresti si orasele mari din tara produsele ajung de regula a doua zi, iar in sate si comune sunt cazuri de intarziere de pana la 48 de ore de la expedierea coletului.

In general, cu mici exceptii, toate produsele existente pe site sunt disponibile si pot fi expediate imediat.

De asemenea, mai pot surveni si alte intarzieri din partea curierului in ceea ce priveste livrarea coletelor, intarzieri cauzate de blocajele din trafic, de starea vremii, de calamitati naturale sau alte cauze neprevazute si independente de Vanzator.

CUM SE LIVREAZA COLETELE?

Produsele vor fi livrate direct la adresa indicata in comanda, prin curier.

Livrarea coletelor se face de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00.

SCHIMBUL DE PRODUSE

Contravaloarea taxei de transport pentru schimb de colete este de 25 lei / colet, indiferent de valoarea produselor schimbate.